Καλωσορίσατε στον ιστότοπο sarakis-zoi.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία/ιστότοπο μας. Η πρόσβαση και η χρήση της υπηρεσίας/ιστότοπου υποδηλώνει αποδοχή και συμμόρφωση με τους παρακάτω όρους:

 1. Πνευματικά Δικαιώματα:

  • Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω αυτής της υπηρεσίας/ιστότοπου, όπως κείμενα, εικόνες, βίντεο και άλλο υλικό, καλύπτεται από πνευματικά δικαιώματα. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην sarakis-zoi.gr. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή διανομή του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων.
 2. Διαθεσιμότητα Υπηρεσίας:

  • Η υπηρεσία παρέχεται “ως έχει” και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τη συνεχή, αδιάλειπτη και ασφαλή λειτουργία της. Ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές στην παροχή της υπηρεσίας λόγω συντήρησης ή τεχνικών προβλημάτων.
 3. Δεδομένα Χρήστη:

  • Κατά τη χρήση της υπηρεσίας, ενδέχεται να συλλέγονται δεδομένα σχετικά με την δραστηριότητα του χρήστη. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση δεδομένων μπορούν να βρεθούν στην πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας/ιστότοπου.
 4. Περιορισμοί Χρήσης:

  • Η χρήση της υπηρεσίας πρέπει να περιορίζεται σε νόμιμους και επιτρεπτούς σκοπούς. Απαγορεύεται η χρήση της υπηρεσίας για δραστηριότητες που παραβιάζουν τον νόμο ή προκαλούν βλάβη σε άλλους.
 5. Σύνδεσμοι προς Τρίτους:

  • Η υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου των ιστότοπων αυτών.

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις αποτελούν νομικό έγγραφο που διέπει τη χρήση του ιστότοπου sarakis-zoi.gr. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία/ιστότοπο. Η συνέχιση της χρήσης συνιστά ένδειξη αποδοχής των όρων αυτών.

Main Menu